DOKUMENTI

ODRŽAVANJE VOZILA - JN MV U 1-18 PDF Štampa El. pošta
Wednesday, 23 May 2018 10:17

KONKURSNA DOKUMENTACIJA

POZIV 

IZMENE KONKURSNE DOKUMENTACIJE - JN MV U 1-18

OBAVEŠTENJE O PRODUŽENJU ROKA ZA PODNOŠENJE PONUDA - JN MV U 1-18 

ODLUKA O DODELI UGOVORA JN MV U 1-18

ODLUKA O ZAKLJUČENOM UGOVORU

 

 

Poslednje ažurirano ( Tuesday, 19 June 2018 10:33 )
 
 
Subotica

VESTI IZ ARHIVE

Kraj sezone SU BIKE-a

Kraj sezone "SU BIKE"-a

JKP "Parking" obaveštava sugrađane da je sezona iznajmljivanja gradskih bicikala "Su Bike" završena 07. novembra 2012. U toku prve sezone koja je počela 22. juna 2012. godine, registrovalo se preko 180 korisnika.

Naredna sezona "Su Bike"-a doneće niz novina, među kojima je postavljanje stanica na još lokacija u gradu Interesovanje za ovakav alternativni vid prevoza i pozitivna iskustva korisnika navela su nas za sledeću sezonu, pored četiri postojeće stanice, planiramo proširenje biciklističke mreže i unapredimo sistem uređenjem još nekoliko automatizovanih stanica za iznajmljivanje bicikala - i to vrlo verovatno na Teslinom naselju, u Malom Bajmoku (u blizini Buvljaka) i u Aleksandrovu.
              Zahvaljujemo se svim sugrađanima - korisnicima na ukazanom poverenju i dosadašnjoj saradnji, kao i na savesnosti prilikom korišćenja bicikala. Korisnici su se sa velikom pažnjom odnosili prema iznajmljenim biciklima, tako da pored manjih oštećenja bicikala koje smo u hodu rešavali, nije bilo nikakvih problema.